Održana 3. sjednica Izvršnog odbora PFS Doboj

Održana 3. sjednica Izvršnog odbora PFS Doboj

0 885

Dana 17.10.2016. godine u 18,00 h u dobojskom hotelu „Integra“ uz prisustvo svih članova (Stevanović Branko, Đurić Miodrag, Simić Dragan, Janković Nedo, Bjelić Vlado, Petrović Dado i Maksimović Nenad) održana je 3. sjednica Izvršnog odbora PFS Doboj.
Na sjednici je nakon rasprava iz utvrđenog Dnevnog reda, usvojeno sljedeće:
1. Prihvata se Izvod iz zapisnika 2. redovne sjednice Izvršnog odbora PFS DOBOJ održane 13.9.2016. godine u Doboju u formi teksta /odluke, zaključci i ostalo/ koji je dostavljen u materijalu za sjednicu.
2. Za člana Izvršnog odbora FSRS iz PFS Doboj za naredni mandatni period (2016-2020.), predlažu se kandidati Nikola Nikić i Kovačević Nedeljko.
3. OFS Šamac i OFS Modriča, treba da dostave izmjene prijedloga koje su ranije dostavili na osnovu zahtjeva članova IO PFS Doboj iz tih OFS-a na današnjoj sjednici.
– Izmjene dostaviti u roku od sedam dana.
– Odluku o sastavu komisija IO PFS Doboj usvojiti na sljedećoj sjednici IO PFS Doboj.
4. Odobrava se isplata finansijske pomoći FK „MODRIČA MAKSIMA“ Modriča u iznosu od 200,00KM za organizaciju Memorijala „Dr Milan Jelić“.
5. Izvršni odbor PFS Doboj se upoznao sa navodima iz Upita Kovačević Nedeljka o isključenju iz rada Izborne Skupštine FSRS.
6. PFS Doboj će u znak sjećanja na tragično preminulog fudbalera FK „BORAC“ Osinja, kupiti prelazni pehar koji će svake godine pobjedniku memorijalnog turnira „Dejan Majstorović“ dodjeljivati predstavnik PFS Doboj.
7. PFS Doboj preuzima izmirenje novčanih obaveza Udruženja fudbalskih sudija i instruktora PFS Doboj u vezi sa registracijom udruženja.
8. Neprihvatljive su i ne mogu se primijeniti sve izvršene radnje i postupci u vezi sa sticanjem uslova za kategorije i polaganje praktičnog ispita za Republičku kategoriju navedene u Upozorenju predsjednika Komisije za suđenje PFS Doboj dostavljenog IO PFS Doboj a koje su u suprotnosti sa Odlukom Izvršnog odbora PFS Doboj br. 02-54-2/12 od 25.02.2012. godine.
– U buduće sve radnje i postupci koji se čine a koje su u suprotnosti sa Odlukom Izvršnog odbora PFS Doboj br. 02-54-2/12 od 25.02.2012. godine biće sankcionisane u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSRS.
– Sa ovim Zaključkom upoznati Komisiju za suđenje PFS Doboj i sva UFSI OFS/GFS.
– Za provođenje ovih radnji zadužuje se Komisija za suđenje PFS Doboj.
9. Nakon završetka jesenjeg dijela liga takmičenja t/s 2016/17. traži se od organa takmičenja (Komesara za takmičenje i Komesara za delegiranje sudija) icrpan pismeni izvještaj o provedenom takmičenju iz ugla ovlaštenja komesara koji će se razmatrati na narednoj sjednici Izvršnog organa.

POVEZANE VIJESTI